lördag 31 januari 2009

Georgia Guidestones



Det här monumentet byggdes i USA för 30 år sedan under minst sagt mystiska förhållanden av de som styr och ställer här i världen. På 8 olika språk har man ristat in vad som ofta kallas de nya 10 bud orden. Den som är vill veta mer gör klokt i att läsa vidare om saken på nätet.

tisdag 27 januari 2009

Euron är nära förestående

Vad man hoppas uppnå med den ekonomiska-krisen i Europa är bla att tvinga Danmark, Sverige, Storbrittannien, Norge och Island att ta reson och införa euron snarast möjligt. När det gäller de 2 sistnämnda länderna så måste man ju dessutom gå med i EU, vilket fö nu enbart är en formalitet - åtminstone när det gäller Island, då landet tydligen kommer att bli medlem redan om 2-3 år? Hur länge norrmännen kan hålla ut är det dock ingen som vet, men om de inte vill se hela den inhemska ekonomin krossas så gör man klokt i att göra som Bryssel säger ... såvida de inte tillsammans med oss här i Sverige och de övriga euroskeptiska länderna gör gemensam sak mot våra förtryckare. Än finns det visst hopp?

söndag 25 januari 2009

Nerdumningen av den svenska befolkningen

Att övervvakningen av oss svenska medborgare varje år når nya lågvattenmärken är inget nytt, men vad värre är, och något få verkar ha insett är att vi nu bara befinner oss i början av vår nära förestående (kanske redan inom några få år) totala förslavning; för tanken är att förvandla alla svenskar till vad som i bästa fall kan beskrivas som livegna, men som i värsta fall kommer att vara långt mycket värre. Våra fiender vill nämligen förvandla oss till grå skuggor av oss själva, visserligen även då livegna, men då som en lägre typ av människa - kanske rentav en helt ny människoart? I vilket fall som helst så är slaveriet det som väntar oss alla, dvs de av oss som inte är medspelare till den styrande lilla elit som håller i trådarna.

Vi som står utanför de styrandes gunst kommer man att antingen göra sig av med eller förändra så att vi gynnar deras syften som slavar, för även i framtiden så måste någon göra grovgörat, och vilka den lotten faller på behöver man inte vara ett geni för att räkna ut, för den lotten kommer falla på de dummaste av oss: de som inte hade förstånd nog att inse att detta är allvar, och de som kanske förstod men inte orkade bry sig. Tyvärr så är säkert långt över 90 procent av dagens befolkning ännu saligt ovetande om vad det är som nu pågår, vilket på sätt och vis är bra, eftersom de då inte behöver lida i onödan. Den som inte kan se vart vi nu är på väg gör så av en anledning, och den anledningen är okunskap i konjunktion med oförmåga att förstå, och detta beror till stor del på den nerdumming som vi människor har blivit utsatta för sedan unga år.

fredag 23 januari 2009

Maxwell och Jones om framtiden



Här är en intressant intervju som Alex Jones gjorde med Jordan Maxwell. Intervjun är i fyra delar.

En viktig rit i Jerusalem



Här ser vi en fin liten bild på Obama där han genomför en av de "måste riter" alla blivande presidenter bör genomgå. Visserligen kan man bli president utan att först symboliskt bekänna sig till den globalistiska rörelsen och dess framtida plan för oss vad gäller religion, men nog underlättar det en hel del om man redan har klarat av att besöka klagomuren, bärandes en kul liten hatt på huvudet. Och, inte att förglömma, detta är något som måste företas officiellt inför den samlade presskåren, eftersom vissa symboliska riter kräver det av en. Ibland måste man helt enkelt visa för omvärlden vem man egentligen är.

The Military Industrial Complex



Här ser vi slutet på president Eisenhowers berömda avskedstal. Ett tal där han varnade det amerikanska folket för "The Military Industrial Complex". 50 år senare så inser vi nu alla att allt för få människor lyssnade på presidentens varning. Tyvärr.

torsdag 22 januari 2009

Obama en gång till

Tydligen så räckte det inte för Obama att svära in sig som ny president 1 gång; alla misstagen från första försöket tvingade honom att för säkerhets skull göra om proceduren på nytt. Alla som såg och hörde hur han klantade sig första gången förstår så klart varför man gjorde om proceduren. Kanske ville nu försäkra sig om att ingen i efterhand skulle få för sig att ogiltigförklara ceremonin. I vilket fall som helst så är hela historien ett bra exempel på hur viktiga ceremonier och symboliska riter är för den lilla, men ack så mäktiga, elit som nu styr och ställer i världen. En president-installation är inget annat än en levande symbol - en symbol i rörelse, och av den anledningen så måste den utföras enligt protokollet.

Caroline Kennedy (del 2)

Läste precis mitt gamla inlägg om Caroline Kennedy, och insåg att jag borde göra en liten update: Tydligen så drog hon sig tillbaka från politiken (för gott?) pga av att man hittat vissa oegentligheter när det gällde hennes skatte-inbetalingar. Det hela låter osannolikt, men kanske är det sant? I vilket fall som helst så avbryter man inte en politisk kampanj på det vis fru Kennedy gjorde utan anledning. Att hon blev pressad därtill kan vi därför vara så gott som säkra på. Och att detta, hennes beslut, var välkommet från de som bestämmer är säkert mer än troligt, eftersom Caroline, som JFK:s enda överlevande barn, hade kunnat ställa till med en hel del skada för banditerna som styr Washington.

onsdag 21 januari 2009

Obama installerad

Allt gick fredligt till vid gårdagens maktskifte i USA, och tur var väl det. Många hade befarat att Bush skulle hänga kvar i Vita Huset ett tag till, via någon sorts kupp, men då alltför många nu har exponerat den amerikanska regeringen för vad den är (korrumperad upp över öronen) så har detta säkerligen lett till att man nu tar det en aning försiktigare framöver. Med Obama vid rodret så kan man lättare driva den egna agendan vidare, eftersom väldigt många fortfarande litar på den nye presidenten, samtidigt som väldigt många är fascinerade av dennes familj - söta frun och de gulliga döttrarna. Min personliga syn på Obama har alltid varit den att han är en kompetent men naiv man som nu snubblat in i något där han inte hör hemma. Vita Huset är idag inget annat än ett näste för gangsters, och den som inte gillar detta faktum har heller inget där att göra.

Så betyder det att Obama även han är en gangster? Nej, jag tror inte det. Han är förvisso korrumperad till viss del. Men för att förstå hans situation så kan vi jämföra honom med Tom Cruise i filmen Firman. Cruise spelade där en nyutexaminerad advokat med toppbetyg, och fick som en sådan strax ett välbetalt jobb på en ansedd advokatbyrå. Allt var frid och fröjd ett tag tills han insåg att de hans firma arbetade för var gangsters. Jag har en känsla av att när Obama inser vilka han arbetar för så kommer han inte ha varken kraft eller mod till att försöka få en förändring till stånd. Att återta makten till presidentämbetet försökte som bekant redan Kennedy göra, tyvärr med katastrofalt resultat. Obama är smart och inser säkert att han inte kan göra något åt den sorgliga situation han hamnat i, och han kommer av den anledningen att göra vad han blir tillsagd - för att skydda sig själv och familjen. Kanske inväntar han därefter på detta vis de 8 årens slut, som en feg usling, men vid liv?

Censureringen av internet



Här är en liten film där Alex Jones berättar för oss om hur ägarna av vårt "fria" internet nu håller på att filtrera bort allt som inte passar globalisterna/fascisterna som styr över vår värld. Censureringen är ett faktum. Snart kommer även alla bloggar likt den här att vara bortplockade?

måndag 19 januari 2009

Brott mot användarvillkoren

När jag alldeles nyss klickade på mitt första You Tube Inlägg, en rätt så harmlös liten film på knappa 2 minuter om Martial Law, så var det borttaget av You Tube - pga "brott mot användarvillkoren". Även mitt nästa video inlägg, om Ron Paul - en ännu mer harmlös historia - var borttaget pga "brott mot användarvillkoren". Detta är inget ovanligt, utan vardagsmat. Det här är allvar. Internet censureras mer och mer för varje dag som går. Samtidigt som det sker så är yttrandefriheten är under mycket hård press, och den kommer antagligen snart att vara mer eller mindre borta, till allt förutom själva namnet.

söndag 18 januari 2009

Israels flagga



Exakt vad betyder symbolerna på Israels flagga? Att hexagrammet är en symbol för zionismen inser vi så klart, men vad betyder de två blå strecken ovan resp under symbolen? Det finns många olika förslag. Ett av de mest skrämmande förslagen, och jag vet inte om det är sant, är att det de representerar de två floderna Nilen och Eufrat/Tigris. Om så är fallet så inser vi vidare att kartan på Israels framtida expandering är korrekt.

Obamas symboliska resa

Idag företog Obama en tågresa i Lincolns fotspår. Exakt samma resa hade genomförts av Lincoln när han färdades till Washington för 150 år sedan. Att det finns vissa likheter mellan de båda männen säkert sant. Obama är vad jag förstår en stor beundrare av sin beryktade föregångare, och han har tydligen läst allt som denne skrivit. Men vad betyder dagens händelse i övrigt? Min uppfattning är att tågresan är av stort symboliskt värde och antagligen inte betyder någonting positivt för Bushs efterträdare, snarare tvärtom ... Obama har vid sidan om jämförelserna med Lincoln ofta blivit jämförd med Kennedy, och han höll ju även som bekant ett tal i Berlin inför en jättelik åskådarmassa, precis som JFK gjorde. Och?

Min syn på det hela är som följer: Att bli jämförd med 2 berömda presidenter, vilka båda blev mördade (skjutna) är inget gott omen. Den styrande eliten bakom maktens boningar i USA har nu visat upp guldkalven inför undersåtarna världen över. De har låtit pretendenten genomföra symboliska resor i 2 hatade (från de styrandes sida) presidenters fotspår, och detta är ingen tillfällighet, utan en religiös akt på hög nivå, som endast kan förstås av de vilka är initierade i läran. Denna grupp, som Obama kanske själv tillhör, har nu fått veta hur läget är. Inga snedsteg kommer att accepteras, för då slutar det illa, eftersom det får till påföljd att USA och världen blir en martyr rikare.

fredag 16 januari 2009

Israels framtid



Hittade den här fina kartan över Israel med omnejd på nätet för en liten stund sedan. Vad vi ser här är tydligen hur man tänker expandera framöver. Personligen så tror jag att man (personen med rödpennan) tagit till en aning i sin profetia, men att Israel kommer att växa ordentligt framöver kan vi vara helt säkra på. En gräns vid Röda Havet i väster verkar troligt, men hur långt man tänker växa österut ... vem vet? Vi bör dock komma ihåg att Jerusalem har vapen så det räcker att dra hur långt österut man önskar. Vi bör även inse att om man (EU/USA/NATO/FN) har för avsikt att låta Israel expandera på det vis kartan antyder så kommer det otvivelaktikt att innebära ett Tredje Världskrig, och att kärnvapen kommer att användas.

Dollarsedeln



Här är en fin liten film där Jordan Maxwell förklarar lite grann om symbolerna på den amerikanska dollar sedeln.

tisdag 13 januari 2009

Vikten av symboler

Varje symbol du ser användas av myndigheter och andra organisationer är av betydelse. Vissa är så klart mer genomtänkta än andra, men när det gäller de stora internationella företagen och organisationerna så är varje liten detalj du ser i deras emblem av största vikt. Ingenting när det gäller dessa symboler är där av en slump, om du tex ser tretton streck på den amerikanska flaggan så betyder det något. Det finns inte 13 streck pga att man tyckte det såg snyggt ut. Att det finns 50 stjärnor på flaggan betyder som vi alla vet att USA har 50 delstater, och precis på samma sätt är det när det gäller flaggans övriga symboler - de har en betydelse.

Symboler är helt enkelt ett ockult språk som enbart ett fåtal personer förstår sig på. Så när tex George Bush står framför fem amerikanska krigsflaggor, så är dessa flaggor där med flit. Man har valt krigsflaggorna istället för de vanliga flaggorna för att med symboler tala om något för de initierade i ämnet. Ett av det allra mest sönder-analyserade objekt som finns är den amerikanska dollar-sedeln. Den är totalt översållad av mystisk frimurarsymbolik och har fått mer människor intresserade i ämnet än alla andra objekt tillsammans har. Ta dig en liten tripp till You Tube och leta dig runt bland filmerna där. Du kommer att slås med häpnad.

söndag 11 januari 2009

Dagens bild: resterna av WTC



Lägg särskilt märke till ringen i mitten. Du ser där beviset för att WTC tornen sprängdes med den amerikanska regeringens välsignelse.

fredag 9 januari 2009

Larry Silverstein och building 7

Hollywoods hemlighet

Hollywood gör 3 saker: Man berättar om vad man gjort, man berättar om vad man gör, och man berättar om vad man tänker göra.

torsdag 8 januari 2009

Om jag var jude

Om jag var jude så är det 2 saker jag aldrig hade gjort: burit ett hexagram av guld på en kedja runt halsen, samt flyttat till Israel.

Anledningen till mina ställningstaganden är följande:
I hexagrammets fall så för den symbolen tankarna till Nazityskland och på det vis judarna då tvingades bära hexagrammmet på sina kläder ... så varför skulle jag frivilligt göra så idag, när det inte behövs?

När det gäller en flytt till Israel så hade jag inte varit intresserad av det då jag fruktar att landet inom en snar framtid inte längre kommer att vara beboeligt. Varför landet inte kommer vara beboeligt? En anledning kan vara ett framtida kärnvapen krig, vilket då gör slut på alla som bor där, och de som bor där är nästan uteslutande judar.

onsdag 7 januari 2009

Är bombandet av Gaza utfört på order av Obama?



Frågan i rubriken kan tyckas underlig, men om man känner till hur USA i dagsläget fungerar - och vilka det är som styr där - så är den inte ologisk. I gamla tider, när någonting av vikt var på gång, så gjorde man inte sällan ett offer till gudarna. I Gamla Testamentet kan vi läsa om hur man offrade lamm och andra djur på altaret till Gud. Abraham tänkte ju tom offra sin egen son! Vi bör därför vara på det klara med att denna typ av riter har ett syfte, och att de fortfarande pågår - om än i det fördolda. Vi bör även påminna oss själva om att Gaza ligger i Abrahams land, och att folket där - på båda sidor - är söner till Abraham. Att det därför än idag görs blodsoffer där är fullt logiskt.

Syftet med bombningarna av Gaza kan ha att göra med Obamas installation i Vita Huset. Detta förklarar i så fall vidare varför han inte har protesterat mot dödandet ännu? För att visa sig värdig av ämbetet kan han därför ha varit tvungnen att, antingen ge sitt tysta stöd till det som nu sker (vilket han bevisligen gjort), eller kanske tom själv utfärda ordern till dödandet?

Gaza: platsen för nästa atombomb?

Att kärnvapen kommer att användas igen kan vi vara helt övertygade om, och vad värre är, det kommer antagligen att ske inom en mycket snar framtid. Att så är fallet inser vi säkert om vi reflekterar över vilka nationer som nu har tillgång till kärnvapen: förutom oss här i väst så har - om vi litar på nyheterna - Indien, Pakistan, Kina och Israel dödsvapnet. Om man har ett vapen så har man det för att man tänker använda det, om än bara i nödvärn. Så vad är nödvärn? Oroligheterna i Gaza? Min personliga syn på saken, efter den senaste tidens dödande där, är att Gaza mycket väl är ett troligt framtida mål för en atombomb, och jag tror vidare att man från Nato/EU håll är fullt beredda att ge Israel tillåtelse att detonera en, eller ett par bomber där. Att så ännu inte har skett har dels att göra med folks protester, och dels att göra med att tidpunkten måste vara den rätta; för det lönar sig inte att döda flera hundratusen människor om det inte lönar sig att döda flera hundratusen människor. På samma vis som en bonde inte tar in skörden innan den är redo, så vill man inte utplåna några hundratusen människor innan det är dags.

tisdag 6 januari 2009

Gaza



Vill egentligen inte visa sådana här bilder, men när jag just nu letade på nätet efter något från Gaza, så var den här bilden den första som dök upp. Jag är helsvensk och varken jude eller muslim, men den här bilden (som så många andra från Mellanösterns krig) får mig nästan att början gråta. Vad mer finns det att säga egentligen?

Gazas framtida öde.

PÅ ett område stort som Orust bor 1,5 miljoner människor. De är avskurna från övriga Palestina, och även till stor del från Egypten. Att ett land, Palestina, är delat i 2 delar kan inte fungera i längden. Det fungerade inte när det gällde Pakistan: Östpakistan blev ju som bekant till slut självständigt från Västpakistan under det nya namnet Bangladesh, och det är därför troligt att även Gaza kommer att bli självständigt? I slutändan så kommer dock, tror jag, hela Palestina att ingå i staten Israel. Om Israel då kommer att vara en rent judisk stat, eller ett land där de 3 stora religionerna i området kommer att leva tillsammans i fred, är det ingen som säkert vet; men det troligaste är att den judiska överhögheten, om än något modifierad, kommer att fortsätta att styra som vanligt.

lördag 3 januari 2009

Gaza: världens största fångläger

Carl Bildt kallade för en tid sedan Gaza för världens största fångläger, och att det verkligen är på det viset har vi återigen fått bevis på de senaste dagarna. Så vad är det egentligen som pågår därborta i krutdurken Israel/Palestina? Svaret är att ingen riktigt vet vad som pågår eller hur det ska sluta, tror jag. Situationen tycks vara fullkomligt bortom all kontroll. Inte ens den mäktiga judiska enklaven i väst verkar ha koll på saken, kanske beroende på inre stridigheter? En sak som vi kan vara på det klara med är dock att palestinierna inte har något i sina egna händer längre; de är enbart små hjälplösa brickor i ett storpolitiskt och storreligiöst spel av nästan kosmiska proportioner. Att Israel är en del av väst (EU/USA) inser vi säkert, så av den anledningen kan vi glömma att några större eftergifter kommer att ske till palestinierna.