tisdag 31 mars 2009

Ett citat från The Obama Deception

"Left and right means nothing. The only thing that counts is: are you working for Wall Street, or are you trying to defend the people against the financiers?"

- Webster Tarpley

Citatet ovan är bara ett i den långa rad insiktsfulla uttalanden som vi får höra i "The Obama Deception". De 2 amerikanska partierna har sedan lång tid tillbaka spelat ut sin roll, eftersom deras toppolitiker numera kontrolleras av Wall Street; något vi alla känner till, då politikernas valkampanjer betalas av storfinansens företag och banker. Utan pengar: ingen politisk karriär. Att USA har en demokratiskt vald president - som arbetar för folkets bästa - är sålunda en illusion. Vi har alla blivit grundlurade, och vi är idag synnerligen illa ute. Att vi bor i Sverige förändrar inget. De banker som äger USA ... äger nämligen även vårt hemland.

lördag 28 mars 2009

Alex Jones berättar om "The Obama Deception"



Här får vi höra Alex Jones berätta om sin nya film "The Obama Deception": en film som avslöjar vem allas vår Obama är. Tyvärr så är han inte den frälsare som folk går och tror. Om han liknar någon från Bibeln så är det snarare Judas, för han har redan brutit de flesta av sina vallöften, som tex att han skulle ta hem trupperna från Irak.


Noterade precis (12/5-09) att inlägget tagits bort pga "brott mot användarvilkoren"! Detta är mao allvar.

fredag 27 mars 2009

Midvinterblot



Carl Larssons gigantiska (640 × 1360 cm) mästerverk Midvinterblot är den mest spektakulära, egendomliga och omdiskuterade svenska målningen någonsin. Anledningen till detta är såklart motivet: En svensk kung (Domalde) ska just offras till gudarna utanför Uppsala Tempel. Så här står det om saken på Wikipedia: Domalde var kung i Uppsala under en rad år av svår missväxt. Eftersom inga av hans offer av människor och djur hjälpte så offrades till slut han själv till gudarna.

Kommer England återigen bli katolskt?

Frågan i rubriken är motiverad, eftersom Gordon Brown idag tillkännagav att man har för avsikt att ändra grundlagen, så att den engelska tronarvingen i framtiden kan gifta sig med någon utanför den anglikanska kyrkan. Exakt vad detta betyder kan man diskutera, men nog verkar det som om Rom kan ha för avsikt att ta tillbaka det engelska kungahuset igen, efter 500 år.

Om det inte var för Tony Blair, och det sätt han konverterade till katolicismen på, så hade detta förslag kanske gått oss spårlöst förbi. Men vi vet att Rom är en maktfaktor av rang, och vi vet att jesuiterna aktivt strävar efter att sprida den sanna läran. Man vill alltså ha tillbaka Nordeuropa, för vi är juvelen i kronan.

Vi här uppe i norr är den förlorade sonen, alternativt det svarta fåret. Om vi frivilligt vänder hem så tas vi, likt den förlorade sonen, emot med öppna armar. Om vi trilskas så tvingas vi med våld in i fållan igen, som det svarta fåret? Hur det i slutändan blir är det dock ännu ingen som vet.

torsdag 26 mars 2009

Människooffer (sacrifice)



På bilden ser vi hur Abraham i sista stund hindras av en ängel från att offra sin son Isak till gudarna. Människooffer är således inget nytt, och av allt att döma så pågår dessa riter än idag.

Sacrifice: ett ord att lägga på minnet

Företrädarna för den ondskefulla elit som bestämmer här i världen brukar ofta tala om för oss vad de håller på med. Men man använder sig gärna av symboliskt språk och symboliska handlingar. Genom att lyssna på vad tex Obama säger under ett tal så får vi veta vad det är som egentligen pågår. För dessa höjdares tal är inte enbart tal till den neddummade amerikanska befolkningen, talen är även avsedda att ge de egna initierade de senaste nyheterna. Vi kan likna detta minst sagt egendomliga beteende som kattens lek med råttan - där vi är råttan. För man har oss totalt under kontroll, och därför så talar man gärna öppet om för oss vad som härnäst står på tapeten.

Det gäller dock att förstå att stora tal från en amerikansk president inte är något som skrivs ner på 10 minuter. Inget som sägs, sägs utan anledning. Flera nyckelord som används är nämligen noga utvalda just pga att de har stort symboliskt värde.Ett sådant ord är "sacrifice". Varje gång detta ord används av någon högt uppsatt person i USA, eller den övriga västvärlden, så gör vi klokt i att spetsa öronen. "Sacrifice" betyder som vi alla vet "offer". Och när man använder detta ord så innebär det inte sällan att människor kommer att dö.

I gamla tider så offrades allehanda djur på altaret till gudarna, något som finns väl dokumenterat i Bibeln. Det största offer man kan utföra är dock människooffer, och detta är vad som sker på världens stora krigsskådeplatser. För där "offras" inte sällan hundratusentals människor på slagfältet. Även en sådan person som Mel Gibson noterade detta när han i samband med premiären av sin film "Apocalypto" (som handlade om människooffer) menade att Irakkriget inte var något annat än en plats för människooffer. På svenska så har ordet inte samma tyngd, och används inte särskilt ofta. Detta beror bla på att vi här i Sverige inte har något att säga till om när det gäller världspolitiken, men vi är trots det tvungna att delta i NATOs krig i Asien. Och en del svenskar har som bekant dött där borta. Sverige är mao skyldigt att delta i dessa uråldriga riter.

söndag 22 mars 2009

The Obama Deception



Här är Alex Jones senaste film "The Obama Deception". En "måste se" film, som föklarar för oss vem den här figuren Obama egentligen är, och vilka han egentligen arbetar för. Den är tydligen den mest sedda filmen på nätet. Have a nice day:-)

tisdag 17 mars 2009

It's Cosmic

Jordan Maxwells svar på frågan om vem eller vad det är som ligger bakom hela det här grandiosa projektet - att ena världen under en ledare eller organisation - är följande: "It's cosmic". Vad detta betyder för oss kan man diskutera. Vi kan dock vara på det klara med att det INTE är människor som har det sista ordet i detta stora spel, ett spel som nu går in i sin slutfas. Det är något av kosmiska proportioner som styr över vår framtid, något som är förmer än oss människor. Och detta något har en plan för oss och vår framtid. Och denna plan kommer att realiseras vare sig vi vill det eller inte.

Vi gör således klokt i att inse följande: Det finns krafter bortom vårt förstånd som håller ett vakande öga på oss. Och som läget är nu så är man inte nöjd med vad man ser. Världen vi lever i är inte den soliga, glada plats vi fått för oss. Det finns en anledning till att vi lever här. Det finns ett syfte med vår existens - med mänsklighetens existens. Det som ytterst har vårt öde i sina händer är således kosmiskt, och något som intimt är förknippat med vår sol och planet. Vi kan då bättre förstå varför den styrande eliten är djupt religiös, och varför de utför allehanda symboliska riter, men de är inte religiösa på det vis vi tror.

torsdag 5 mars 2009

Nostradamus är totalt överflödig

En intressant sak som tilldrog sig tiden efter 9/11 var att namnet Nostradamus googlades mer än Osama Bin-Laden resp George Bush. Anledningen var så klart att folk ville veta om den gamle franske stjärntydaren hade något att säga om det som just hänt i New York. Att vända sig till Nostradamus för råd och svar var som vi säkert inser dåraktigt. För dels så är hans texter mer eller mindre omöjliga att tyda, såvida man inte är en historiker och lingvist av rang, då man måste vara väl förtrogen med den franska som talades på tiden när Nostradamus levde (1500talet). Att läsa översättningar är totalt meningslöst, för de kan tolkas precis hur som helst.

Det fina är dock att vi inte behöver gå till gamla källor likt dessa för att finna informationen vi söker, eftersom vi kan nu med våra egna ögon kan se precis vad framtiden kommer att bli för oss alla. All information finns nämligen tillgänglig på nätet. Det är bara att sätta sig till rätta framför datorn och börja utbilda sig. Vi behöver inte ens läsa några böcker längre för att enkelt och snabbt kunna skaffa oss en grundläggande förståelse om den olyckliga situation vi befinner oss i.

Enkelt uttryckt så är det så här: våra ledare arbetar idag, många utan vetskap om saken, för den globalistiska agendan. Slutmålet är att krossa alla fria nationer och ena världen under en ledare, eller organisation. Befolkningen kommer därefter att drastiskt reduceras, och för de av oss som har "turen" att bli kvar väntar livegenskap i ett nerdummat tillstånd. För att kunna förstå att detta verkligen är sant så måste vi inse att 9/11 var ett s.k. "insidejobb": att det utfördes med Washingtons fulla välsignelse.

tisdag 3 mars 2009

Chippet



Här ser vi hur chippet ser ut. Med ett enkelt litet ingrepp, som inte skiljer sig särskilt mycket från att få en spruta, så kan vi alla from nu bli chippade. Ha det så kul.

söndag 1 mars 2009

Globalisternas mål

Under en diskussion som frihetskämpen Aaron Russo hade med en viss Nick Rockefeller så berättade den sistnämde om vad man från globalisthåll ville uppnå härnäst. Vi fick då veta att ett av globalisternas delmål är att operera in små datachip på alla världens invånare. Detta chip kommer sedan att användas för att göra in och utbetalningar med, och ersätter då dagens bankkort. Det kommer i framtiden nämligen inte längre att bli möjligt att handla, eller betala några som helst räkningar, utan detta chip, för när chippet är fullt i bruk så är alla papperspengar borta - för alltid. Utan chippet så kan vi inte leva, eftersom vi inte kan köpa mat någonstans. Och de personer som är obekväma för eliten ... deras chip kommer helt enkelt att stängas av.

En annan fin sak med chippet är att man kan trackas över hela världen, vilket medför att man alltid vet var vi befinner oss. Vi kan alltså inte smita. Detta kan tyckas bra för de av oss som är oroliga för sina barn. Och antagligen är det just med barnens hjälp som folk kommer att bli övertalade till att bli chippade. I USA har redan en hel del människor frivilligt gått med på att chippa sig själva och sin familj. Att det är mindre klokt av oss att gå med på att bli chippade som djur inser säkert vi alla?

Vi bör även komma ihåg att den styrande eliten faktiskt ser på oss som djur. Man kallar oss tom helt öppet för boskap! Så vad betyder det? Jo, det betyder att vi inte är något annat än kreatur på bete och att vi ägs av storbonden. Vi tillhör dessa mördare - åtminstone så anser mördarna det. Och att de är kallblodiga mördare vet alla vi som studerat dem ett tag. Tydligen så hade åtskilliga av dem (Rotschildfamiljen tex) fina balkongplatser i New York den elfte septembet år 2001, så att de med egna ögon kunde avnjuta när 3000 oskyldiga människor mördades inför en oförstående och skräckslagen värld.

Den som inte sett Aaron Russos fina film "Freedom to Fascism" borde leta upp den på nätet eller se den här: "Freedom to Fascism". Den har setts av tiotals miljoner människor världen över och ger oss en mycket intressant inblick i dagens krisdrabbade USA. Aaron Russo dog år 2007 av cancer bara några få år efter att filmen kommit ut.