söndag 28 juni 2009

Deprogrammering

Vi är samtliga överlag hjärntvättade å det grövsta, något som inte är så konstigt då vi har blivit utsatta för medias propagandamaskineri under hela vårt liv. Och media är, som vi kanske inser, ägt av våra fiender - ägarna till världens alla storbanker. Dessa ägare bestämmer vilka nyheter som ska få komma oss till del. Naturligtvis så bryr man sig inte om de vanliga dagliga nyheterna, utan enbart de nyheter som alltför ingående avslöjar ägarna och deras senaste förehavanden - typ 9/11 - ett ämne som är absolut tabú att ta upp, annat än när det gäller den officiella versionen.

Du kommer således aldrig få se en nyhetssändning där man hävdar att 9/11 utfördes på direkt order från USAs högsta ledning, för om allt kom fram vad gäller detta fruktanvärda brott, så hade åtskilliga av de högsta hönsen inom USAs politiska samt ekonomiska sfär blivit avrättade. Kanske inser vi då lite bättre varför den snudd på totala mörkläggningen när det gäller 9/11 existerar? För om sanningen kom ut så hade hundratals av våra mest prominenta och respekterade ledares huvuden rullat.

Att vi inte kan se eller förstå vad det är som pågår, och hur illa ute vi nu alla är, beror på att vi har blivit programmerade till att tro på allt som vi hör på nyheterna. Vi kan inte ens tänka tanken att våra ledare mördar sina egna medborgare. Men så är det. Vi lever alla i en mardröm, något många initierade påpekat - och något som inte är en överdrift.

Om du inte kan se detta så behöver du deprogrammeras, och sättet är göra det på är att utbilda dig själv, och platsen att göra det på är nätet. Men det är nu ont om tid. Informationen kommer troligen inte finnas tillgänglig för alltid. Redan om några få år så är antagligen all information om vad som verkligen hände i New York för åtta år sedan borttagen. Så det är nu upp till dig själv att påbörja deprogrammeringsprocessen. Det är i sanning nu eller aldrig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar