fredag 12 juni 2009

Offer och riter



I Bohemian Grove i norra Kalifornien samlas varje år ett stort antal inflytelserika personer, något man gjort sedan slutet av 1800talet. Samtliga republikanska presidenter samt många demokratiska diton har sedan nästan hundra år tillbaka varit medlemmar i klubben, en klubb som enbart har manliga medlemmar. Inget konstig med det kan tyckas. Det som dock har slagit människor med häpnad är de minst sagt underliga riter medlemmarna utför där under sommarlägren. Och inget är mer egendomligt än de symboliska människooffer man utför framför en jättelik uggla (bilden).

Att kristna ledare deltar i dessa sataniska riter är totalt obegripligt och något som går emot allt vad kristendom heter. Vi vet därför att dessa personer inte är kristna, trots att de ger sken av att vara det. De praktiserar istället en urgammal form av hednisk religion, där männsikooffer är en av grundingredienserna. Nuförtiden offrar man dock inte, hävdas det, människor framför ugglan, utan dockor! Men det finns bilder från förr på nätet där man klart kan se hur riktiga och levande människor har förberetts för att offras till ugglan.

När dessa avslöjanden dök upp för snart tio år sedan så orsakade det en skandal. Men som alltid så skrevs det nästintill ingenting alls om saken i media, eftersom media mer eller mindra är helt kontrollerat av våra ledare och deras chefer. På nätet finns det dock en massa intressant information om saken, bl.a många filmer. Människooffer är således något som alltjämt pågår, inte minst på världens alla slagfält. Men dessa offer sker även i mindre skala, långt från alla kameror. Och de som utför dessa sataniska riter är inga andra än många av våra mest respekerade ledare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar