onsdag 9 september 2009

Snart åtta år har nu passerat

Snart åtta år har nu passerat sedan den där dagen då det kanske värsta brottet som begåtts under hela vår civilisations existens utfördes. Det egendomliga är att ingen längre verkar bry sig och att ingen verkar förstå vad det betyder för oss alla att de som sprängde WTC till grus var våra egna - och inte muslimska extremister! Om våra egna är kapabla att utföra massmord som dessa på oss, de egna medborgarna, så bör vi alla nu befara det allra värsta inför framtiden. För dessa mördare är alltjämt på fri fot. Och inte nog med det, de befinner sig alltjämt i maktens boningar - och vad värre är, bakom dessa boningar - varifrån de kontrollerar världens politiska ledare. Dessa våra ledare är således endast marionetter som gör vad de blir tillsagda att göra. De arbetar alltså inte för medborgarna, utan för ägarna till världens storbanker. Mördarna är mao lösa och via sina banker kontrollerar de världens länder och politiska elit. Men det värsta av allt, de har nya illdåd planerade för oss alla. Illdåd som kommer få WTC-attacken att blekna vid jämförelse. Många befarar tom att kärnvapen kan komma att användas i USA. Vi bör då komma ihåg att endast Nato och deras allierade har tillgång till detta vapen. Om kärnvapen används i USA så är det mao ett "inside job".

3 kommentarer:

  1. jag älskar hur du skriver... detta är verkligen intressant...har till och med delat med din blogg på facebook.. jag skulle vilja veta mer om Bohemian Grove

    SvaraRadera
  2. Tack för din vänliga kommentar. Jag vet själv inte så mycket om Bohemian Grove. Det var Alex Jones som gjorde det mest berömda avslöjandet om vad som pågår där, men det visste du säkert innan. I vilket fall som helst så kan du se hans film om saken på You Tube.

    SvaraRadera