söndag 9 maj 2010

Attacken på barnen

8. Advocate the use of alcoholic liquors, drugs, moral corruption and all forms of vice, used systematically by “agenteurs” to corrupt the youth.

Man behöver såklart inte kommentera de 25 punkterna närmare - allt är ju klart och lättförståeligt. Det hemska är dock ... att det hela utspelas just nu framför våra egna ögon! Det handlar om oss, och man är ute efter oss från så tidigt som möjligt!

Punkt 8 talar om för oss varför våra skolor befinner sig i kaos och varför vi har dessa tillsynes olösliga problem med droger, kriminalitet och prostitution. Det meningen att kaos ska råda, och vi vet nu vilka som ligger bakom införseln av droger ... nämligen ... satanisterna!

Man vill korrumpera barn och ungdomar så fort som möjligt och helst få dem att börja med sex redan i första klass. Barn står under ett högre form av beskydd och när man blir av med sin oskuld så mister man en del av detta skydd. Ju tidigare barn börjar med sex, desto mer kan barnen bli korrumperade.

Barn är rena ... ända tills dess de blir korrumperade. Och vi bör förstå att ondskan inte kan röra dem så länge som de är rena och oskyldiga - utan att få betala dyrt för saken!

Ju längre barn är oskyldiga barn, ju större andel av vårt lands befolkning är då ren och oskyldig - något som allvarligt försvårar för Eliten att göra sig av med oss.

Inte ens härdade brottslingar av värsta sort i våra fängelser skulle komma på tanken att göra illa barn - ett välbekant faktum. Kanske kan vi nu lättare förstå graden av ondska som Eliten besitter? Attacken på våra barn och ungdomar är troligen deras värsta brott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar