torsdag 11 februari 2010

Varför de får hållas

Många undrar varför personer som Alex Jones, Anthony Hilder och Texe Marrs mfl får hållas. Varför stoppar man dem inte? För eliten, denna ondskefulla sammanslutning av praktiserande satanister, som mördat presidenter och andra politiker, startat krig och utplånat två japanska städer, så borde det ju vara världens enklaste sak att göra sig av med dessa irriterande figurer.

Det finns flera svar på frågan: vissa av personerna i fråga arbetar på ett eller annat vis för agendan; de är blåsta och får av den anledningen hållas, då de leder folk på fel spår; de är skyddade av goda krafter.

Om vi tittar på den första kategorin, så inser vi strax att eliten kan tjäna storligen på att själv blanda sig i motståndsarbetet mot agendan, eftersom man då kan delge folk mängder med korrekta uppgifter, men inte allt. Detta gör man dels för att slösa tid, och dels för att tala om för folk vad som pågår!

Man vill nämligen att vi ska veta, eftersom ett av de tio budorden förbjuder lögner. Av den anledningen så MÅSTE man tala om för oss vad som är på gång. Men man kan naturligtvis inte gå ut helt öppet i media och förklara att ... man tänker döda oss ... eftersom vi då hade gjort slut på dem fortare än kvickt. Man berättar därför sanningen för oss, eller rättare sagt för en liten klick av oss - de som insett vad som pågår. Det är sedan upp till oss, anser eliten, att göra något vettigt av informationen vi tagit del av!

Vi kan jämföra informationen som eliten ger oss till det finstilta i ett kontrakt: liten text, massor med info, svåra ord osv. Ungefär som den info vi måste läsa igenom innan vi accepterar ett nytt dataprogram. Hur många av oss har någonsin orkat läsa igenom en sådan text. Vi klickar säkert alla omedelbart på "accept"!

På samma skumrasksätt delger man oss alla vad som nu är i görningen. Om vi sedan inte kan bry oss att ta reda på vad eliten tänker göra med oss framöver ... så får vi skylla oss själva. För som vi alla vet så samtycker den som tiger!

Ta bara en sådan sak som Georgia Guidestones. Eliten anser att man med detta granitmonument delgett oss alla om vad som komma skall. Man har i sten på 8 olika språk talat om att över 90% (NITTIO PROCENT) av oss kommer att dödas! Hur klarare än så behöver man vara?

Eliten anser såklart att man inte behöver vara klarare än så. Man har dock här tveklöst vrängt budordet om att inte ljuga alldeles för långt. Så om någon elitmedarbetare läser detta så hör du det nu från mig: Ni har brutit mot ett av Guds heliga budord! Ni har ljugit!

Man vill alltså, av olika skäl, att vi ska veta; och detta är en av anledningarna, troligen huvudanledningen, till att denna högexplosiva information alltjämt finns på nätet. Man måste tala om för oss att man har för avsikt att göra sig av med oss, då man annars bryter mot kosmiska lagar. På samma vis så måste man tex här i världen förklara krig mot en nation INNAN man går till attack.

Som vi nu förstår så spelar det i slutändan ingen roll om Alex Jones och co är elitens vasaller, då de ändå har som uppgift att delge oss elitens framtidsplaner. På sätt och vis är det troligen bäst för oss alla om Jones verkligen arbetar för dessa mördare, eftersom vi då vet att hans uppgifter är korrekta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar