tisdag 11 maj 2010

Attacken på barnen

24. Fool, bemuse and corrupt the younger members of society by teaching them theories and principles we know to be false.

I punkt 24 kan vi läsa att Eliten medvetet lurar våra barn och ungdomar på ett rent ut sagt djävulskt vis. Skolan är då, som vi kanske nu förstår?, i dess händer och absoluta kontroll - åtminstone i alla frågor av vikt.

Elitens skoningslösa attack på våra barn och ungdomar vet inga gränser. Man har för avsikt att göra oss alla till djur, och av den anledningen så attackerar man hänsynslöst våra minsta och mest utsatta - barnen!

För genom att ta itu med oss redan från barnåren så kan man lyckas med sitt ondskefulla värv.

Att korrumpera barnen står mycket högt på listan, och i dagis, skola och genom media blir vi alla totalt grundlurade av Elitens medarbetare.

Ett välkänt exempel på hur man lurar våra barn är det sk klimathotet. Alla insatta i vad som nu pågår känner till att detta hot inget annat är än en enda stor bluff. Men i dagis och skola så hjärntvättas alla, barn som vuxna, att tro på denna lögn; och i denna villfarelse lever de flesta av oss sedan ut våra liv.

Tyvärr så är klimathotet bara en i en mycket lång rad lögner som vi luras på under barndomsåren. Få människor har insett detta sorgliga faktum.

Men de som insett vad som pågår har även insett någonting annat av synnerligen skrämmande art ... Elitens ondska kan inte överträffas av någon annan eller något annat i denna värld. Dess ondska är total, och dess intelligens övergår vida den stora majoriteten godtrogna medborgares.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar