fredag 9 december 2011

Ett brott värdigt att bestraffas med döden?


Immediately after Lenin and his communist butchers had consolidated their power base, the new Peoples’ Congress of the U.S.S.R. passed its very first legislative bill, the Anti-Semitism Act. The new law punished reported acts of “anti-Semitism” with the ultimate penalty: Death.

--- Texe Marrs
Citatet ovan är hämtat från Texe Marrs artikel om Sergius Nilus (postat igår) och är blott en av många skrämmande detaljer om situationen i det år 1917 nybildade Sovjetunionen. Man bestraffades alltså med döden om man ansågs vara en s.k. antisemit!

Än mer skrämmande är att vi snart kommer att ha liknande lagar här i Sverige - om inget drastiskt sker! För som vi alla vet så åker man i fängelse i tre år i de flesta länder på kontinenten om man ifrågasätter ihjälgasandet av judar och andra i Auschwitz. Man får i Tyskland knappt ifrågasätta en endaste detalj rörande Andra Världskriget,  och snart kan vi ha samma lagar här. Frågan vi nu måste ställa oss är vilka som har drivit igenom dessa nya lagar och varför har man gjort så? Är det vita kristna västeuropeer som vill förbjuda historiker att fingranska händelserna under kriget just omnämnt? Naturligvis inte.

De senaste åren har mängder med nya uppgifter kommit oss till del rörande de båda världskrigen som nu gör det till en absolut nödvändighet att revidera hela historien, inte bara om krigen i fråga, utan om hela vår världshistoria. Allt av vikt är nämligen lögner och propaganda! ALLT! Och då menar jag hela långa vägen tillbaka till antiken!

Att en person som jag, på egen hand, genom att bedriva studier på nätet (där all sann information nu finns tillgänglig) kan finna svaren på alla gåtor, får oss att inse varför nätet nu måste censureras av eliten. Och det är detta som är orsaken till att de insiftar nya lagar mot oss mer eller mindre varje dag. Man vill tysta oss och hindra oss från att uppdaga sanningen om dem och deras kriminella aktiviteter mot oss genom åren.

2 kommentarer:

  1. Inget brott är värdigt att straffas med döden. Jag är väldigt emot dödstraff.

    Vad tycker du om invandrarepolitik här i Sverige?

    SvaraRadera
  2. Förstår inte din fråga?

    SvaraRadera