torsdag 5 mars 2009

Nostradamus är totalt överflödig

En intressant sak som tilldrog sig tiden efter 9/11 var att namnet Nostradamus googlades mer än Osama Bin-Laden resp George Bush. Anledningen var så klart att folk ville veta om den gamle franske stjärntydaren hade något att säga om det som just hänt i New York. Att vända sig till Nostradamus för råd och svar var som vi säkert inser dåraktigt. För dels så är hans texter mer eller mindre omöjliga att tyda, såvida man inte är en historiker och lingvist av rang, då man måste vara väl förtrogen med den franska som talades på tiden när Nostradamus levde (1500talet). Att läsa översättningar är totalt meningslöst, för de kan tolkas precis hur som helst.

Det fina är dock att vi inte behöver gå till gamla källor likt dessa för att finna informationen vi söker, eftersom vi kan nu med våra egna ögon kan se precis vad framtiden kommer att bli för oss alla. All information finns nämligen tillgänglig på nätet. Det är bara att sätta sig till rätta framför datorn och börja utbilda sig. Vi behöver inte ens läsa några böcker längre för att enkelt och snabbt kunna skaffa oss en grundläggande förståelse om den olyckliga situation vi befinner oss i.

Enkelt uttryckt så är det så här: våra ledare arbetar idag, många utan vetskap om saken, för den globalistiska agendan. Slutmålet är att krossa alla fria nationer och ena världen under en ledare, eller organisation. Befolkningen kommer därefter att drastiskt reduceras, och för de av oss som har "turen" att bli kvar väntar livegenskap i ett nerdummat tillstånd. För att kunna förstå att detta verkligen är sant så måste vi inse att 9/11 var ett s.k. "insidejobb": att det utfördes med Washingtons fulla välsignelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar