söndag 1 mars 2009

Globalisternas mål

Under en diskussion som frihetskämpen Aaron Russo hade med en viss Nick Rockefeller så berättade den sistnämde om vad man från globalisthåll ville uppnå härnäst. Vi fick då veta att ett av globalisternas delmål är att operera in små datachip på alla världens invånare. Detta chip kommer sedan att användas för att göra in och utbetalningar med, och ersätter då dagens bankkort. Det kommer i framtiden nämligen inte längre att bli möjligt att handla, eller betala några som helst räkningar, utan detta chip, för när chippet är fullt i bruk så är alla papperspengar borta - för alltid. Utan chippet så kan vi inte leva, eftersom vi inte kan köpa mat någonstans. Och de personer som är obekväma för eliten ... deras chip kommer helt enkelt att stängas av.

En annan fin sak med chippet är att man kan trackas över hela världen, vilket medför att man alltid vet var vi befinner oss. Vi kan alltså inte smita. Detta kan tyckas bra för de av oss som är oroliga för sina barn. Och antagligen är det just med barnens hjälp som folk kommer att bli övertalade till att bli chippade. I USA har redan en hel del människor frivilligt gått med på att chippa sig själva och sin familj. Att det är mindre klokt av oss att gå med på att bli chippade som djur inser säkert vi alla?

Vi bör även komma ihåg att den styrande eliten faktiskt ser på oss som djur. Man kallar oss tom helt öppet för boskap! Så vad betyder det? Jo, det betyder att vi inte är något annat än kreatur på bete och att vi ägs av storbonden. Vi tillhör dessa mördare - åtminstone så anser mördarna det. Och att de är kallblodiga mördare vet alla vi som studerat dem ett tag. Tydligen så hade åtskilliga av dem (Rotschildfamiljen tex) fina balkongplatser i New York den elfte septembet år 2001, så att de med egna ögon kunde avnjuta när 3000 oskyldiga människor mördades inför en oförstående och skräckslagen värld.

Den som inte sett Aaron Russos fina film "Freedom to Fascism" borde leta upp den på nätet eller se den här: "Freedom to Fascism". Den har setts av tiotals miljoner människor världen över och ger oss en mycket intressant inblick i dagens krisdrabbade USA. Aaron Russo dog år 2007 av cancer bara några få år efter att filmen kommit ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar