torsdag 7 maj 2009

Frihet och rättigheter

Bästa sättet att bevara vår frihet på är att bevara våra rättigheter som fria människor, utan att gå med på att göra några som helst eftergifter - någonsin. Genom att värna om våra rättigheter, som tex Yttrandefriheten, så ser vi samtidigt till att vår frihet värnas. Ökad övervakning och kontroll, vilket vi nuförtiden påtvingas av våra ledare - helt utan anledning, för vi utgör inget hot mot varandra - gör endast att vår frihet kraftigt begränsas.

Och denna sorgliga utveckling - som nu bevisligen pågår - kommer INTE att göra oss friare. Tvärtom. För vi kommer istället, om ingenting görs för att stoppa utvecklingen, att bli alltmer förslavade och förtryckta.

Den stora gåtan är inte varför våra ledare gör detta mot oss, utan varför vi går med på det. Vi har nämligen inget som helst att vinna på att ge upp våra rättigheter. Problemet är att vi litar alltför mycket på våra ledare. Vi bör därför komma ihåg vad våra ledare ställt till med de senaste åren, som tex 9/11. För om vi gör det så inser vi att vi nu är mycket illa ute. Våra ledare har nämligen för avsikt att ta allting vi äger ifrån oss, och detta tänker man inte göra några som helst avkall från.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar