torsdag 26 november 2009

Pedofilen Polanski släpps fri mot borgen

En person vars filmer jag inte kan förmå mig själv att titta på är Roman Polanski. Anledningen därtill har att göra med följande små faktum: han är en praktiserande satanist, pedofil samt våldtäktsman. Det sätt han förgrep sig på en blott 13 årig flicka i USA 1977 är rent ut sagt vedervärdigt. Tydligen våldtog han henne oerhört grovt. Vi bör även komma ihåg att han säkerligen begått liknande brott många gånger innan - och efter. Polanski är tveklöst en ondskefull människa.

Att han är en praktiserande satanist är något många med bestämdhet hävdat och något som blir uppenbart om man tittar på en del av de filmer han gjort. Att hans unga gravida (åttonde månaden) hustru Sharon Tate avrättades i en sataniskt ritual av Mansonligan gör ju inte saken bättre. Hon offrades med barn och allt till demoner, samtidigt som Polanski själv lägligt nog var bortrest. Allt vi behöver göra för att förstå att människooffer är en del av elitens vardag är att läsa i Bibeln. Abraham tänkte ju som bekant offra sin egen son.

Vi måste börja förstå att dessa riter, dessa människoffer, verkligen pågår. Och inte nog med det, dessa satanister åker sällan eller aldrig dit. I trettio år har man nu lyckats hålla Polanski undan rättvisan i USA, och nu verkar det som om han kommer att klara sig ett tag till, för man har nu gått med på att släppa honom mot borgen (4,5 miljoner dollar). Utlämningen till USA lär mao inte bli av? Kanske släpper schweizarna honom så att han ska kunna fly landet? Till Frankrike? En av Polanskis vänner är för övrigt den franske kulturministern, Frederic Mitterand, en person som i sina egna memoarer stolt berättat om hur trevligt han har det i Thailands bordeller där han brukar förlusta sig på unga pojkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar