fredag 15 januari 2010

Skrämmande ... men sant!

Att lyssna på vissa av de radioprogram som finns tillgängliga på nätet är ofta en minst sagt skrämmande upplevelse - och då inte skrämmande på det vis en skräckfilm är skrämmande, utan på ett långt värre vis : eftersom det skrämmande är helt igenom sant, samt mer eller mindre omöjligt för någon av oss att undvika! Vi kan nämligen inte komma undan, för det finns ingenstans vi längre kan gömma oss.

De som ligger bakom hela det fasansfulla projekt som nu pågår är ondskefulla bortom allt som ett normalt fungerande människoförnuft kan förstå och hänsynslösa på ett vis som ett vanligt gott människohjärta ej kan uthärda. Vi behöver inse att de personer och organisationer som hjälpte Hitler till makten, för att senare bringa honom på fall, alltjämt styr och ställer i vår värld.

De fruktansvärda planer man har för oss alla övergår vida allt som vi i våra värsta mardrömmar kan föreställa oss. En global polisstat där en liten handfull överlevande människoslavar kommer att leva är snart här, och vi tillåter detta att ske genom att inte protestera eller göra motstånd. Vi tittar bara stillatigande på medan våra rättigheter tas ifrån oss en efter en efter en efter en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar