fredag 19 december 2008

Allt du äger tänker de ta

Om du trodde att banditerna bakom dagens krissituation enbart tänkte roffa åt sig allt som Sverige, och världens övriga länder äger, så trodde du fel; det är nämligen bara början, och inte ens det man är mest intresserad av: de tänker nämligen ta allting som DU äger med; och med "allting" så menar jag "ALLTING"! Det finns ingenting du kan nämna som de inte tänker ta ifrån dig .... ingenting.

I framtiden kommer vi inte att få äga någonting. Alla husägare och markägare kommer att bli tvingade att sälja allt de äger, för att därefter - om de har tur - få hyra tillbaka sin egen egendom. Samma sak gäller då även de som äger lägenheter och andra saker av värde. Vad detta betyder för de svenska jordbrukarna tror jag alla kan räkna ut. Inga matprodukter kommer då att vara i privata händer. Men det är speciellt marken man vill köpa upp, eftersom den som äger marken även äger allt som växer på den, och allt som lever på den. Oändliga nya typer av businessmöjligheter öppnar sig då, som tex när det gäller bär och svampplockning, något som kommer att bli förbjudet, åtminstone att plocka gratis, och de som ertappas med mat införskaffad gratis i naturen kommer att bestraffas. När det sedan gäller jakt så kommer den enbart att utföras av ett litet antal licensierade jägare, eftersom inga vapen längre kommer att finnas i privata händer - alltför farligt. Alla dagens jaktlag kommer att bli avväpnade. Skjutvapen kommer enbart polis och militär och licensierade jägare ha tillgång till.

Men det värsta av allt är att man kommer att ta ifrån dig allt som DU äger som människa, dvs dina rättigheter, och det har man redan hunnit en bra bit på väg med. Våra medborgerliga och mänskliga rättigheter är under attack från våra ledare och deras osynliga ledare. Alla föräldrar bör fråga sig vad deras framtida rättigheter kommer att vara när det gäller barnen. Svaret är att du inte kommer att ha några rättigheter alls i den frågan, för dina barn kommer inte att tillhöra dig, och du kommer inte ens att få skaffa barn hursomhelt. Det kommer att krävas allehanda tillstånd innan du ev kan komma i fråga som förälder, och barn som föds utan godkännande kommer att bli tvångsbortadopterade vid födseln. Om du undrar vad framtiden kommer att bli för dig och dina barn så behöver du bara fundera vidare över det själv. Om du föreställer dig din värsta mardröm i frågan så är du på rätt väg, för det är så det kommer att bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar