fredag 19 december 2008

Patriotism: motgift mot globalism

Den globalistiska agendan får inte störas, allt för mycket står nu på spel för att låta något hindra den, och inga är mer kapabla att sätta käppar i hjulen på dessa storstilade planer än människor med insikt i deras sanna, onda natur. Att globalism är den uppdaterade versionen av nazism/fascism är inget nytt, men få människor känner till detta sorgliga faktum. Istället så tror det stora flertalet av oss naivt att om en politiker ler och ser snäll ut så betyder det att personen i fråga är helt reko. Ingenting kan vara felaktigare, och detta måste vi inse pronto. Att lita på våra politiker är bland det dummaste, och farligaste, vi medborgare kan göra. Alla som studerat lite historia kan vittna om den saken. Korruption är och förblir den eviga följeslagaren till politik.

Våra ledare är smartare än de flesta inser, och de vet precis hur de ska bete sig för att lura medborgarna. Ett litet leende är ofta allt som behövs för att vi ska falla för deras charm. Vi behöver därför använda oss av en annan teknik för att kunna genomskåda dem, och kunna se dem för vad de egentligen är, vilket inte sällan är ren och skär ondska. För att ge sken av att vara våra vänner så är de kapabla att göra i princip vad som helst, eftersom de vet om att de genom att få över oss på deras sida antagligen har oss där för alltid. Det ska nämligen mycket till för att en person ska börja misstro någon han litar på, så om du en gång fallit för en politikers charm så är det nästan kört, för efter det kan charmören göra i stort sett vad som helst.

Och på det viset är det idag. Alla arbetare litar fortfarande på sossarna, för det har man alltid gjort. Och på samma vis är det när det gäller andra sidan. Vi är tyvärr alltför godtrogna, för sanningen är den här: Våra politiker har förrått oss, och de har sålt ut hemlandet till den internationella storfinansen. Sverige är idag inget annat än en lydstat till EU som måste göra allt som Bryssel säger. Om vi sätter oss på tvären så drar man åt tumskruvarna och bringar hela landet på knä. Vi är i sanning mycket illa ute. Men samma sorgliga scenario gäller alla andra EU länder, även de är förslavade av EUs verkliga ledare. Vi förstår nu varför alla former av patriotism mer eller mindre är bannlysta, eftersom patriotism är raka motsatsen till globalism. Vi kan bara ha den ena ideologin, inte båda - åtminstone inte samtidigt.

Så sätt dig på tvären; börja vifta med den svenska flaggan vid varje tillfälle du kan. Gå på landskamper och sjung med i nationalsången för full hals. Visa din patriotiska sida så ofta som möjligt, för om du inte gör det så kommer Sverige snart att upphöra att existera helt och hållet, och den svenska flaggan och det svenska språket kommer snart att vara borta för alltid. Om du inte tror att det är möjligt så borde du titta lite grann på vad som sker i Kina, bla i Tibet; där är tibetanerna nu en minoritet i sitt eget land. På knappa 60 år har Kina via massinflyttningar av kineser nu snart utrotat hela det tibetanska folket och byggt upp ett nytt kinesiskt samhälle på en plats där inga kineser tidigare har bott. Det är ett förtäckt folkmord, sanktionerat från Väst (England). Hur vet vi det? Enkelt, Väst har inte gjort någonting för att stoppa utrotningen av tibetaner. Man har inte gjort någonting, förutom att protestera såklart, men vad ledde protesterna till? Svar: Ingenting. Vi inser nu hur globalismen fungerar och hur oerhört grymma de osynliga ledarna bakom det hela är. Om vi tex fortsätter att trillskas i Sverige när det gäller EU så är de fullt kapabla att göra samma sak här som de gjorde i Tibet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar