onsdag 12 januari 2011

Slutet
Ja, då har vi nått slutet på resan. Efter tre år så vet vi nu SANNINGEN. Judarna är dem bakom all ondska här i världen. De har varit aktivt inblandade i samtliga krig här hos oss de senaste femhundra åren ... minst! De äger/kontrollerar alla banker! De äger kontrollerar/media! De äger/kontrollerar våra politiker!

Judarna låg bakom 9/11! - något alla själva inser när man ponerar faktum att inga kristna under några som helst omständigheter (för ens ett ögonblick!) hade övervägt att i kallt blod MÖRDA tre tusen av sina egna medborgare!

Och visst kan man kalla de skyldiga för sionister om man vill, och om det får en att må lite bättre. Men i slutändan så är det ändå så som Broder Nathanael själv hävdar att alla judar känner till att man har en omotiverad stor makt över alla oss andra, något man dessutom anser vara precis som det ska vara; och han om någon borde ju veta vad han talar om.

För mig så återstår egentligen inte så mycket mer att tillägga här på bloggen, speciellt inte som man genom att klicka sig fram till Real Zionist News själv kan läsa vad som pågår - från långt mycket mer insatta i Konspirationen och det Stora Spelet än undertecknad.

För mig finns det ingen bättre sajt på nätet där sanningen om vilka eliten är avslöjas ... än Broder Nathanaels! Hans mod är fullkomligt. Han är en sann kristen: full av kärlek till alla - även till sina vilsna bröder och systrar bland de s.k. judarna.

Så bege er av dit och utbilda er nu: ty tiden är knapp.

Men det blir nog lite nya inlägg här på bloggen ändå av mig, allt för att hålla den igång.

Men lyd gärna mitt råd att tillbringa ett par veckor eller månader (för så lång tid kommer det att ta) med att läsa alla Broder Nathanaels alla inlägg ... och klicka på alla hans länkar ... och läsa alla kommentarer ... och klicka på alla kommentarernas länkar ... och dessutom göra egna efterforskningar ... och sedan även tänka efter själv ... och sedan - till slut - våga acceptera sanningen.

Guds frid till er alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar