fredag 11 december 2009

Kan förstå

Hur konstigt det än kan låta så kan jag förstå hur bankelitens medlemmar tänker och resonerar. Mycket väl tom. Och, vad många som läser denna blogg kan tycka vara egendomligt, jag håller med dem om en hel del! För mycket av elitens planer är bra. Man vill tex börja ta hand om naturen mer, sluta förpesta världen med sopor och avgaser, försöka hålla ner befolkningsökningen. Allt detta kan vi alla skriva under på. Mitt problem med eliten är dock sättet man nu behandlar oss här i väst på. Man krossar de egna hemländer, tar ifrån oss våra rättigheter samt vår yttrandefrihet, förslavar oss alla ... och tom mördar oss, sina egna (9/11)!!!

Någonstans har alltså den i grund och botten fina idén om en enad värld gått snett. Mycket snett tom. Alltför snett. Och detta är anledningen till att världen troligen INTE kommer att enas denna gång. Snart kommer allt troligen att rasa samman, något som beror på elitens fundamentala defekt - själviskhet, girighet och ondska. Likt hur Romarriket föll samman pga av interna problem och inre defekter, så lär the NWO gå samma öde till mötes. Frågan är dock om vi därefter kommer att kastas in i en ny medeltid eller inte?

I Rom så lyckades man som bekant inte ta sig till nästa steg - den industriella revolutionen - och frågan idag är om the NWO kan ta oss alla till nästa steg. Min personliga uppfattning är att så inte blir fallet: lögnerna från deras håll är alltför omfattande. Detta i kombination med människans överlag själviska och djuriska disposition får mig att tvivla på att vi ännu är redo att ta nästa steg. Ondskan och själviskheten är således alltför stor både inom toppskiktet samt bottenditot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar