söndag 28 augusti 2011

Sanningen om dem som blevo uppbrända

"It was the German people who were being burned alive in every major German city by the Allied air forces while some Judaics were dying from typhus and gunfire."

--- Michael A. Hoffman II (angående den s.k. förintelsen av judar i Auschwitz och annorstädes och dessas påstådda uppbränning i ungnar efter det påstådda ihjälgasandet)

Vi bör nu fråga oss vad tyskarna kommer att göra när man en vacker dag får veta sanningen? De kommer inte att ta detta med ro, den saken är klar; och samma sak gäller alla övriga människor i väst och resten av världen. Idag är det mesta som rör Andra Världskriget - annat än den officiella versionen - tabú i Tyskland och tiotalet andra europeiska länder, och som vi förstår så är det av största vikt för eliten att så förblir för evigt? Men sanningen kan inte förtryckas evinnerligen, då vi som människor inte kan acceptera lögner som sanning. Allt kommer således att komma ut inom en inte allt för snar framtid. En rysk-tysk allians lär därefter en gång för alla återställa ordningen i väst och övriga världen, och denna allians kommer även att återupprätta Kristendomen till dess forna storhet. Sanna mina ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar